CHP'li isim koronavirüse yenik düştü! Acı haberi Barış Yarkadaş duyurdu

Koronavirüs salgını ülkemizde 425 kişinin ölümüne neden oldu. Bir acı haber de CHP'den geldi. CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Kadıköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Kaya'nın koronavirüs nedeniyle vefat ettiğini açıkladı.

CHP Kadıköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Kaya, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

BARIŞ YARKADAŞ DUYURDU

Acı haberi CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya üzerinden duyurdu. Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

"CHP Kadıköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı sevgili Ayşe Kaya'yı kaybettik. İstanbul Kadıköy'de ikamet eden 50'li yaşlardaki Kaya, Covid-19 yüzünden yaşamını yitirdi. Büyük ailemize, dostlarına, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

CHP'li isim koronavirüse yenik düştü! Acı haberi Barış Yarkadaş duyurdu

CHP'li isim koronavirüse yenik düştü! Acı haberi Barış Yarkadaş duyurdu ile ilgili etiketler CHP Kadıköy Barış Yarkadaş Koronavirüs Korona Ayşe Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.