Acı bekleyiş! Sulama kanalına giren çocuk kayboldu

Adana’da serinlemek için arkadaşlarıyla sulama kanalına giren bir çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşları koşarak bölgede yakın olan polis merkezine gitti ve olayı bildirdi. Polislerin çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde bulunan sulama kanalında acı bir olay meydana geldi.

İsmi ve yaşı henüz belirlenemeyen Suriye uyruklu bir çocuk arkadaşıyla serinlemek için sulama kanalına girdi. Çocuk kanal içerisinde bir süre yüzdükten sonra suda batıp çıkmaya başladı. Ardından çocuk kanalda akıntıya kapılarak kayboldu.

Acı bekleyiş! Sulama kanalına giren çocuk kayboldu

Kanala birlikte girdiği arkadaşı ise koşarak bölgede yakın olan polis merkezine giderek olayı bildirdi. Bunun üzerine bölgeye, itfaiye, sağlık ve dalgıç polisler sevk edildi. Polisler kanal içerisinde kaybolan çocuğu arama çalışmalarına devam ediyor.

Acı bekleyiş! Sulama kanalına giren çocuk kayboldu ile ilgili etiketler Adana sulama kanalı çocuk kayboldu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.