Acemi Anneler 110. bölüm fragmanı izle! 19 Mart 2021 Acemi Anneler yeni bölüm fragmanı tanıtımı

Acemi Anneler 110. bölüm fragmanı izle yakından takip edilmekte. TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Acemi Anneler dizisinin 110. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bir bekleyiş bulunmakta. Peki, Acemi Anneler 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Acemi Anneler 110. bölüm izle 19 Mart 2021 Cuma akşamında TRT 1 ekranlarında. Başrollerinde Merve Üçer, Begüm T. Turay ve Melis Yıldıran’ın oynadığı Acemi Anneler dizisi hafta içi her gün saat 15.55’de yeni bölümleri ile TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

4 yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyan bir dizi olan Acemi Anneler, ilk bölümünden bu yana takipçiler tarafından yakından izleniyor.

ACEMİ ANNELER DİZİ KONUSU

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adaylarından biridir. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil’e kaptırmamak adına her türlü oyunu göze almadan oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapınca yardımına Nil’in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza koşarlar.

Acemi Anneler 110. bölüm fragmanı izle! 19 Mart 2021 Acemi Anneler yeni bölüm fragmanı tanıtımı

Tam da bu esnada Nil’e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir ve kendisini şoke eder. Bu haber onun ve bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları Beyza ile Ceren’in hayatlarını da derinden sarsar. Diğer yandan üç çocuk annesi Sevda’nın büyük kızı Ezgi, ailesinden büyük bir sırrı saklamaktadır. Bu sır acemi annelerin hayatlarına bomba gibi düşecektir.

Acemi Anneler 110. bölüm fragmanı izle! 19 Mart 2021 Acemi Anneler yeni bölüm fragmanı tanıtımı ile ilgili etiketler Acemi Anneler Acemi Anneler 110. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.