Acemi Anneler 109. son bölüm izle

Acemi Anneler 109. bölüm izle yakından takip edilmekte. TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Acemi Anneler dizisinin 109. son bölümünü tek parça halinde Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

Acemi Anneler 109. bölüm izle 18 Mart akşamında TRT 1 ekranlarında. Başrollerinde Merve Üçer, Begüm T. Turay ve Melis Yıldıran’ın oynadığı Acemi Anneler dizisi hafta içi her gün saat 15.55’de yeni bölümleri ile TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

4 yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyan bir dizi olan Acemi Anneler, ilk bölümünden bu yana takipçiler tarafından yakından izleniyor.

ACEMİ ANNELER DİZİ KONUSU

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adaylarından biridir. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil’e kaptırmamak adına her türlü oyunu göze almadan oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapınca yardımına Nil’in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza koşarlar.

Acemi Anneler 109. son bölüm izle

Tam da bu esnada Nil’e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir ve kendisini şoke eder. Bu haber onun ve bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları Beyza ile Ceren’in hayatlarını da derinden sarsar. Diğer yandan üç çocuk annesi Sevda’nın büyük kızı Ezgi, ailesinden büyük bir sırrı saklamaktadır. Bu sır acemi annelerin hayatlarına bomba gibi düşecektir.

ACEMİ ANNELER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Acemi Anneler 109. son bölüm izle ile ilgili etiketler Acemi Anneler Acemi Anneler 109. bölüm Acemi Anneler son bölüm Acemi Anneler 18 Mart 2021

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.