Açelya Akkoyun, Enis Cergel ile evliliğinin 16. yıldönümünü kutladı

Rol aldığı Mahallenin Muhtarları, Böyle mi Olacaktı, Ekmek Teknesi, Doksanlar, gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun ikinci evliliğini yaptığı Enis Cergel ile 16. evlilik yıldönümünü kutladı. Açelya Akkoyun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında duygusal ifadelere yer verdi.

 

Oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun, ikinci evliliğini yaptığı eşi Enis Cergel ile 16. evlilik yıldönümünü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan Açelya Akkoyun, "16 biter 17 başlar" notuyla paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün ikinci doğum günüm 5 Temmuz... 16 yılı bitirdik evlilikte, tanışma 18 yıl... Daha nice yıllara benim güzel gönüllüm, güzel kalplim... Çevresine, kendisine daha ne katarım diye her gün kalbi çarpan sevgilim, eşim, dostum, arkadaşım... Canım kızımın canım babası, canımız... Nice yıllarımız olsun, hep beraber... 'Siz'i çok seviyorum... 'Biz'i çok seviyorum..."

Açelya Akkoyun, Enis Cergel ile evliliğinin 16. yıldönümünü kutladı


AÇELYA AKKOYUN'UN EVLİLİKLERİ

Açelya Akkoyun ilk evliliğini 1998 yılında tiyatro ve sinema oyuncusu Civan Canova ile yapmıştı. Ünlü çift 2002 yılında boşanmıştı. Açelya Akkoyun 2006 yılında ikinci kez mutluluğa 'evet' demiş ve Enis Cergel ile nikah masasına oturmuştu. Açelya Akkoyun ile Enis Cergel'in Alya Deniz Cergel adında bir kızları bulunuyor.

Açelya Akkoyun, Enis Cergel ile evliliğinin 16. yıldönümünü kutladı - Resim : 2

 

Açelya Akkoyun, Enis Cergel ile evliliğinin 16. yıldönümünü kutladı ile ilgili etiketler Enis Cergel Civan Canova açelya akkoyun
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.