A.C.E'den Squid Game kostümleriyle 'erik dalı' performansı

Jun, Donghun, Wow, Kim Byeongkwan ve Chan isimli beş arkadaştan oluşan Güney Koreli K-Pop grubu A.C.E, İstanbul'da "Kore Kültür Merkezinin 10. Yılına özel" konser verdi. Grup, sahnede Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giyerek 'Erik Dalı' şarkısıyla dans ettiler.

Dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu A.C.E, Kore Kültür Merkezinin 10.yıl kutlamaları kapsamında İstanbul'da konser verdi. Tim Show Center'da gerçekleşen konser, Kore Kültür Merkezi ve Kore Turizm organizasyonu iş birliğinde düzenlendi. Koreli oyuncu Jaemin Park'ın sunuculuğunda konser öncesi dans gösterileri düzenlendi. Konsere gelenler eğlenceli anlar yaşadı.

Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giyerek 'Erik Dalı' şarkısıyla dans etti

İKİ YIL SONRA İLK KONSERLERİNİ İSTANBUL'DA VERDİLER

Grup üyeleri konser öncesi AA muhabirine yaptıkları açıklamada, "Bugün enerjimizi fanlarımızla paylaşacağız. İki yıldır yurt dışına çıkamıyoruz aslında, iki yıl sonra ilk konserin Türkiye'de olması sevindirici. Etkinlik kapsamında geldik. Türkiye'ye gelmekten mutluyuz." ifadelerini kullandı.


KONSERDE EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

A.C.E üyeleri, konser sonrasında hayran buluşması gerçekleştirdi ve "Squid Game"de geçen geleneksel Güney Kore oyunlarını hayranlarıyla oynadı.

Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giyerek 'Erik Dalı' şarkısıyla dans etti

A.C.E'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başlangıcından beri verdiği ilk konser olan etkinlikte grup üyeleri erik dalı performansı gerçekleştirdi.

Koreli grup, sahnede Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giydi. Grup üyeleri, konsere gelen seyircilerle dizideki 'Kırmızı ışık, yeşil ışık' ve 'Dalgona' isimli oyunu oynadı. Konser sonunda oyuna katılanlara hediyeler verildi.

Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giyerek 'Erik Dalı' şarkısıyla dans etti

Konser için Esenyurt'tan gelen Selen Yağcıanıt, "Konya'dan Muş'tan gelen insanlar var. Kendim için bir şey söylemiyorum ama internette bilete ihtiyaç olmadığı yazıyordu. Çok geç söylediler biletin olması gerektiğini" dedi. Arda Tekin, "Bu konser için Ankara'dan geliyorum. Cidden uzun zamandır bekliyordum ve ülkemizde böyle konserler olması beni çok mutlu ediyor. Gerçekten çok mutluyum anlatamam" diye konuştu. K-Pop hayranı olduğunu söyleyen Hamza Karaca ise "Genel olarak K-POP sevdiğim için geldim buraya. Henüz giremedik ama birazdan girdiğimde daha güzel olacaktır. Eğlenmeyi dört gözle bekliyorum" şeklinde konuştu.

Squid Game dizisindeki yarışmacıların kıyafetlerini giyerek 'Erik Dalı' şarkısıyla dans etti

A.C.E'den Squid Game kostümleriyle 'erik dalı' performansı ile ilgili etiketler Güney Kore Konser A.C.E erik dalı squid game

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.