Acapulco'da şampiyon Alexander Zverev

Abierto Mexicano'da Stefanos Tsitsipas'ı mağlup eden Alexander Zverev şampiyon oldu. Avustralya Açık'ta Djokovic duvarına takılan Alman raket, Acapulco'daki köklü turnuvada set vermeden zafere uzandı.

Acapulco'da zafer Alexander Zverev'in oldu... 23 yaşındaki Alman raket finalde kendi neslinin en iyilerinden Yunan tenisçi Stefanos Tsitsipas'ı mağlup ederek şampiyon oldu. ATP 500 serisinin köklü turnuvalarından olan Acapulco'nun finalini 6-4 ve 7-6'lık setlerle kazanan dünya 7 numarası Zverev, kariyerindeki 14. şampiyonluğunu elde etti.

Avustralya Açık'ta şampiyon olan Novak Djokovic'e çeyrek finalde 5 sette yenilen ve yine Grand Slam kazanamayan Zverev, ardından bir başka ATP 500 turnuvası olan Rotterdam'a ilk turda veda etmişti.

Meksika'ya iddialı gelen Zverev sırasıyla Carlos Alcaraz (132), Laslo Djere (54), Casper Ruud (25), Dominik Koepfer (71) ve Stefanos Tsitsipas'ı (5) mağlup etti. Alman raket toplam 1.2 milyon dolar para ödüllü bu turnuvada 2019'da da final oynamış ancak Nick Kyrgios'a mağlup olmuştu.

Acapulco'da şampiyon Alexander Zverev ile ilgili etiketler Tenis Alexander Zverev Stefanos Tsitsipas Acapulco
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.