'Acaba emir aldıkları yer aynı mı?'

Gara'da haince katledilen 13 vatandaşımızın acısı henüz tazeyken terör örgütünün katliamını hükümetin üzerine yıkmaya çalışan muhalefet, adeta PKK ve HDP ağzıyla konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in hükümete ilişkin asılsız iddialarının, PKK elebaşı Duran Kalkan ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın pişkin açıklamalarından farksız olduğu görüldü. Söz konusu açıklamalara sosyal medyada 'Acaba emir aldıkları yer aynı mı?' yorumu yapıldı.

Türkiye, Pençe Kartal-2 harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşının acısını yaşıyor.

Farklı tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan polis, asker ve sivillerin de aralarında bulunduğu 13 vatandaşımızın naaşı, Gara'daki bir mağarada bulundu. Askerlerimiz tarafından Malatya'ya getirilen cenazeler memleketlerine gönderilerek son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitlerin acısı hala çok tazeyken terör örgütü PKK'nın katliamını görmezden gelerek 13 vatandaşın katledilmesinin sorumlusunun hükümet olduğunu savunan muhalefet büyük tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü gerçekleştirdiği grup toplantısında çizgiyi iyice aşarak, "13 şehidin sorumlusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına çok sert yanıt vererek, "Seni bilgilendirsinler diye bakanlarımı gönderiyorum. Utanmadan 13 şehidin sorumlusu Cumhurbaşkanı diyorsun. Sen bunlara layık değilsin. Sen ne yüzsüzsün. Terbiyesiz herif" dedi.

Ancak CHP kanadının asılsız suçlamalarının sonu gelmedi. Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedefine alarak şehitler için aynı suçlamalarda bulundu.

ANA MUHALEFET PKK VE HDP İLE AĞIZ BİRLİĞİ YAPTI...

Öte yandan Kılıçdaroğlu ve Özel'in konuşmasının pişkin açıklamalar yapmaktan kaçınmayan PKK elebaşı Duran Kalkan ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın konuşmasından hiçbir farkı olmadığı görüldü.

PKK elebaşı Duran Kalkan, Gara saldırısının sorumlulularının Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu söylerken, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise "Bu fatura iktidara kesilmelidir" diyerek skandal açıklamalarda bulundu.

Terör örgütü PKK ve örgütün yandaşı HDP'nin skandal çıkışlarından farksız açıklamalarda bulunan ana muhalefet büyük tepki çekti. Sosyal medyada söz konusu konuşmaları paylaşan vatandaşlar, "CHP-HDP ve PKK aynı ağızla konuşuyor. Emir aldıkları yer aynı olduğu için olabilir mi?" yorumlarında bulundu.

'Acaba emir aldıkları yer aynı mı?' ile ilgili etiketler CHP HDP PKK Şehit Cumhurbaşkanı Erdoğan Gara Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.