Abramoviç maaşları ödemedi, Göcek ve Yalıkavak’taki yat personeli kaçtı!

Dünyaca ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç’in, Yalıkavak ve Göcek açıklarına demirlediği ultra lüks yatlarında çalışan personel görevi bıraktı. Maaşları ödenmeyen çalışanlar, yatları kaçar gibi terk etti.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaptırımlara maruz kalan ünlü milyarder Roman Abramoviç zor günler geçiriyor.

Abramoviç kendisine yönelik yaptırımlar sonrasında ultra lüks yatlarından 140 metre uzunluğundaki 400 milyon poundluk My Solaris’i Yalıkavak Koyu’na, 170 metre uzunluğunda ve 600 milyon Euro değerindeki Eclipse’i ise Göcek açıklarına demirlemişti. Yatlarında Bermuda bayrağı bulunan ünlü milyarder, Bermuda hükümetinin uluslararası baskı nedeniyle Eclipse ve My Solaris isimli yatlardan bayrakları almak için çalışmalar yapmaya başlamasıyla birlikte, iki lüks yatını limanlardan çıkarmak zorunda kalmıştı. Bu girişim ve maddi sıkıntılar nedeniyle yatların bakımları da yapılamazken personelle ilgili iddialar da Yalıkavak ve Göcek kıyılarında kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Göcek’te bulunan ve Türk iş insanlarına ait yatlarda çalışanlar, Abramoviç’in yatlarındaki personeline maaşlarını ödeyemediğini ve personelin yatları terk ettiğini iddia etti. Eclipse isimli yatta sadece 2 personel kaldığını belirten Türk kaptanlar, yatın şu anda sadece akülerinin dolumu için çalıştırıldığını, çok sayıda personelin adeta kaçarcasına Göcek’ten ayrıldığını bildirdi.

Eclipse’in yakınında seyir halindeyken görüntülerini kaydeden ve sosyal medyada paylaşan gazeteci Taner Güngör de ultra lüks yattaki sessizliği aktarırken, güvertede sadece 1 kişinin görüldüğünü bildirdi.

Abramoviç maaşları ödemedi, Göcek ve Yalıkavak’taki yat personeli kaçtı! ile ilgili etiketler Bodrum yat maaş roman abramovic göcek yalıkavak personel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.