Aboubakar'ın müthiş formu Beşiktaş'a dert oldu

Aboubakar'ın bonservisinden indirime gitmeyen Porto'nun eli, Premier Lig ekibinin de Kamerunlu yıldıza talip olması ile güçlendi.

Beşiktaş yöneticisi Umut Güner’in iki hafta önce Portekiz’e giderek Talisca ve Aboubakar için yaptığı görüşmelere ilk cevap geldi. Porto kulübü, Aboubakar’ın fiyatının 10 milyon euro olduğunu, Beşiktaş’ın istediği indirimin yapılmasının mümkün olmadığını iletti. Portekizli yetkililer, Beşiktaş’ın bu rakamı ödemeyi kabul etmemesi durumunda, Norwich’in Kamerunlu oyuncu için 12 milyon euro ödemeye hazır olduğunu belirtti. Kartal, Aboubakar’ı sezon başında 2.5 milyon euro bedelle 1 yıllığına kiralamıştı. Yıldız futbolcuya da yıllık 3.3 milyon euro ve puan başı 4 bin euro ödeniyor.

KUPA SONRASI TUTULMUYOR

Sezon başında Porto’dan kiralanan Vincent Aboubakar, ilk yarıdaki kötü performansını unutturdu. Ligin ilk yarısında gol sayısı 3’te kalan Kamerunlu, Afrika Uluslar Kupası’nın ardından büyük bir çıkış yakaladı. Ligde ve Avrupa Ligi’nde 6 mücadelede forma giyen genç oyuncu, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 5 kez sarsmayı başardı. Ligdeki gol sayısını 6’ya çıkaran Aboubakar, Beşiktaş formasıyla da resmi maçlarda 12 gole ulaştı. 25 yaşındaki forvet; Şampiyonlar Ligi’nde 3, Avrupa Ligi’nde 2, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 ve Süper Lig’de de 6 kez gol sevinci yaşadı.

Aboubakar'ın müthiş formu Beşiktaş'a dert oldu ile ilgili etiketler Porto Beşiktaş Transfer Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.