Aboubakar'ın menajerinden flaş açıklama!

Beşiktaş'ın geçen sezon Porto'dan kiraladığı ve şu anda Porto'nun hazırlık kampında olan Aboubakar'ın menajeri Fabrice Picot, Fanatik'e konuştu, "Medyada çıkan açıklamalarım doğru değil" dedi.

Beşiktaş, Aboubakar'ın ayrılmasından sonra forvet arayışlarına hız verirken Kamerunlu oyuncunun da geleceği hala belirsizliğini koruyor. Şu anda Porto'yla hazırlık kampında olan Aboubakar için Beşiktaş yönetimi hala nabız yokluyor ancal Kamerunlu Fikret Orman'ın dediği gibi artık ilk hedef değil.

MENAJERİ KONUŞTU: HEPSİ YALAN!

25 yaşındkai oyuncunun menajeri Fabrice Picot ise Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Beşiktaş konusuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Yorum yapmayacağım. Ancak benim ağzımdan haberler çıkıyor. 'Gelmeyeceğiz' ya da başka sözler söylemişim gibi... Kimseyle konuşmadım, hiçbir basın kuruluşuna demeç vermedim sizin dışınızda..." açıklamasını yaptı ve transferle ilgili sır vermedi.

Aboubakar'ın menajerinden flaş açıklama! ile ilgili etiketler Beşiktaş Aboubakar fabrice picot Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.