Aboubakar'da flaş gelişme! Porto ile...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda tutmak istediği Vincent Aboubakar, Porto ile antrenmanlara başladı.

Beşiktaş'ın Porto ve bazı haklarını elinde bulunduran Lorient ile transferi için görüşmelerini sürdürdüğü Vincent Aboubakar, Portekiz'de idmana çıktı. Sezonu birkaç gün önce açan Porto'nun bugün (10 Temmuz Pazartesi) yaptığı antrenmana Vincent Aboubakar da katıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ''Aboubakar'ı düşünüyorum, ama uzuyor yani... Kafa attığında herkes kovuyordu, şimdi alın diyorlar'' ifadelerini kullandığı Aboubakar'ın Porto ile antrenmanlara başlamasının ardından siyah-beyazlı takımın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

dfkajhfkajsfsd

İşte Porto'nun yaptığı son antrenmanın kadrosu:

Casillas, Joao Costa, Gudino, Jose Sa, Maxi, Alex Telles, Felipe, Marcano, Martins Indi, Rafa, Ricardo Pereira, Jorge Fernandes, Oliver, Mikel, Andre Andre, Sergio Oliveira, Joao Teixeira, Otavio, Brahimi, Corona, Galeno, Hernani, Soares, Vincent Aboubakar.

Aboubakar'da flaş gelişme! Porto ile... ile ilgili etiketler Porto Aboubakar antrenman başladı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.