Vincent Aboubakar Kasımpaşa maçında neden yok?

Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesinde Aboubakar şoku yaşanıyor. Kamerun'un Ruanda ile yaptığı maçta sakatlanan Aboubakar’ın Kasımpaşa maçında oynamaması bekleniyor. Peki, Aboubakar Kasımpaşa maçında neden yok?

Bu sezon attığı gollerle Beşiktaş’ın şampiyonluk yolunda lider konumda olmasını sağlayan faktörlerden birisi olan Vincent Aboubakar’dan siyah beyazlı taraftarları üzen bir haber geldi. Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, Kamerun'un Ruanda ile yaptığı maçta sakatlanan Aboubakar’ın ön adalesinde gerilme ve ödem saptandığı belirtildi.

ABOUBAKAR NEDEN YOK?

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Kamerunlu yıldız oyuncu Aboubakar’ın Kamerun'un Ruanda ile yaptığı maçta ayağına aldığı darbe sonucunda ön adalesinde gerilme ve ödem saptandığı ve yaklaşık 2 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı ve Kasımpaşa maçında yer almayacağı belirtildi.

Vincent Aboubakar Kasımpaşa maçında neden yok?

ABOUBAKAR KAÇ HAFTA YOK, HANGİ MAÇLARI KAÇIRACAK?

Aboubakar'ın ortalama 15 gün kadar sahalardan uzak kalması beklenmekte. Beşiktaş bu dönemde hafta içi maçı da oynayacağı için sıkışık bir fikstürün içerisine girecek.

Beşiktaş, Pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştıktan sonra hafta içinde sahasında Alanyaspor’u konuk edecek ve gelecek haftada Erzurumspor deplasmanına gidecek.

Geçen sezon Porto'da sakatlığı nedeniyle fazla şans bulamayan Kamerunlu oyuncu Aboubakar, bu sezon 28 resmi maçta 16 gol kaydetti.

Vincent Aboubakar Kasımpaşa maçında neden yok? ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.