Beşiktaş'ta sıkıntı büyük; Aboubakar&Cenk 2 maç daha yok

1-0 mağlup olduğu Kasımpaşa maçında Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'u çok arayan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ve BB Erzurum maçlarında da bu iki isimden yararlanamayacak. Şampiyonluk yolundaki son düzlükte sıkıntı büyük...

Beşiktaş'ın 25 Süper Lig maçında 15 gol-5 asistle oynayan Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar, Aytemiz Alanyaspor ve BB Erzurumspor maçlarında da forma giyemeyecek. Kamerun Milli Takımı'nda sakatlanan yıldız ismin yokluğu, Siyah-Beyazlılar'ın 1-0 mağlup olduğu Kasımpaşa maçında çok hissedilmişti.

Uyluk gerilmesi sakatlığı yaşayan 29 yaşındaki santrforun durumu hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, "Aboubakar’ın sakatlığı devam ediyor ve yapılan kontrollerde de kısa sürede düzelecek bir durum olmadığı belli oluyor. Alanyaspor maçında kesin olarak forma giyemeyecek. Erzurumspor maçında da oynaması zor gözüküyor. Cenk’in durumu da aynı, o da Alanyaspor ve Erzurumspor maçlarında zor gözüküyor" dedi.

Beşiktaş'ın devre arasında Everton'dan kiraladığı Cenk Tosun ise koronavirüs nedeniyle formasından uzak kalıyor. "Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim" diyen milli golcü, geldiğinden beri sakatlıklar ve hastalıklar yüzünden bir türlü katkı sağlayamadı. 

Şampiyonluğa giden yoldaki son düzlükte 2 önemli silahından faydalanamayan teknik direktör Sergen Yalçın, Cyle Larin'e kalmış durumdu. Taraftarlar ise Kanadalı forvetin bu görevi kaldıramayacağı yönünde görüş belirtiyor.

Beşiktaş'ta sıkıntı büyük; Aboubakar&Cenk 2 maç daha yok ile ilgili etiketler Beşiktaş Vincent Aboubakar Cenk Tosun Emre Kocadağ Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.