Aboubakar: Gol atmak önemliydi

Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar, Olympiakos maçının ardından yayıncı kuruluşa verdiği demeçte deplasmanda gol atmanın önemli olduğunu söyledi. Aboubakar gole rağmen hiç bir şeyin bitmediğini, rövanşın zor olacağını söyledi.

Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar, Olympiakos maçının ardından yayıncı kuruluşa verdiği demeçte deplasmanda gol atmanın önemli olduğunu söyledi. Aboubakar gole rağmen hiç bir şeyin bitmediğini rövanşın zor olacağını söyledi.

Aboubakar "Zor bir maçtı. Zor bir maç olduğu öngörmüştük. Maça iyi hazırlandık. Özellikle mental olarak iyi hazırlandık. Gol atmak önemliydi. Golü attık ancak henüz hiç bir şey bitmiş değil. Çok dengeli bir takımız. Takım içi yardımlaşma çok iyi. İlk yarıda baskı yapmaya çalıştığımız bölümler oldu. Yeteri kadar kollektif yapamadık. Devre arasında hocamız bunu düzeltti. Rakibimiz baskı karşısında zorlanacağını biliyorduk öyle de oldu." değerlendirmesinde bulundu.

ÖZGÜVEN VE İNANMAK

"Zor golleri atmakta en önemlisi inanmak ve özgüveni yüksek tutmak. Bu maçta iyi bir sonuç elde ettik. Umarım rövanşta da iyi bir performans sergileyerek turu geçeriz.''

Aboubakar: Gol atmak önemliydi ile ilgili etiketler Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.