Aboubakar etki gösteremiyor

Beşiktaş, Süper Lig'de Sivasspor'a deplasmanda 1-0'lık skorla kaybetti. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile berabere kalan siyah-beyazlılar üst üste iki maçta puan kaybı yaşadı. Kartal'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, takıma katıldığı günden bu yana istenen performansı sergileyemedi.

Beşiktaş'ta, Wout Weghorst'un takımdan ayrılmasının ardından takıma dönen Vincent Aboubakar, geldiği günden bu yana eski halini arattı. Kayserispor maçında sonradan oyuna giren Aboubakar, Alanyaspor ve Karagümrük karşılaşmalarının ardından Sivasspor mücadelesine de ilk 11'de başladı.

3 ŞUTU DA KARAVANA

90 dakika sahada kalan 31 yaşındaki santrfor, gol yollarında etkisiz kaldı. Kamerunlu oyuncu, geride kalan 4 maçta da rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. 9 ikili mücadeleye giren Aboubakar, bunların 5'ini kazandı. 2 hava topu da kazanan deneyimli forvet, rakip kaleye 3 şut çekti. Fakat 3 şut da isabet bulmadı.

Aboubakar etki gösteremiyor ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Süper Lig Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.