Aboubakar Beşiktaş'ta Fransız kaldı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beklentileri bir türlü karşılayamayan Aboubakar'ın takımda Fransızca konuşan tek futbolcu olduğu için adaptasyon sürecinin uzadığını belirtti.

İstanbul Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katılan Başkan Fikret Orman, büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen bir türlü golle buluşamayan Vincent Aboubakar'ın tartışılmasını gereksiz ve yersiz bulduğunu söyledi. Kamerunlu forvetin kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu dile getiren Orman, “Biz onu sözleşmesini uzatmak üzere kiraladık. Yeni bir ülkeye geldi ve duygusal bir arkadaş. Takımda Fransızca konuşan tek futbolcu ve bu yüzden uyum sorunu yaşıyor. Bu süreci aşmasına yardımcı olacağız. Önemli işler yapacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

GOMEZ DÖNECEK Mİ?

Mario Gomez'in ara transferde Beşiktaş'a dönebileceği iddialarını da yanıtlayan siyah-beyazlı kulübün patronu, “Devre arasına daha 3 ay var. Bu konuyu şimdiden konuşmanın yeri ve zamanı değil. Verim beklediğimiz oyuncuları takıma kazandırmaya gayret ediyoruz. Bu süre içinde Aboubakar gollerini atar, durum farklı olur” açıklamasını yaptı. “Beşiktaş'ın toprağı başkadır. Buradaki verimlilik başka yerde olmaz” ifadesini kullanan Fikret Orman, “Real Madrid'in kaptanı olarak gelen Guti dahil her giden, sonra burayı özlemle aramıştır. Gomez'in taraftarımızla çok ayrı bir ilişkisi vardı, önemli hizmetleri oldu” dedi.

Aboubakar Beşiktaş'ta Fransız kaldı! ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.