Kartal'ın Aboubakar aşkı depreşti

Kalinic transferi tıkanınca alternatiflere yönelen Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi... Porto'yla sözleşmesini feshetmek üzere olan Kamerunlu golcü Kartal'ın gündemine yeniden girdi. Siyah-Beyazlılar'ın transferdeki rakibi ise Medipol Başakşehir...

Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında Vincent Aboubakar savaşı yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Başakşehir, Porto'nun Kamerunlu golcüsünü resmen istemişti. Beşiktaş ise bir süre ilgilendiği ancak maliyetini nedeniyle geri adım attığı eski golcüsü yerine Nikola Kalinic transferine yoğunlaşmıştı.

28 yaşındaki yıldızın menajeri tarafından Beşiktaş yönetimine, "Biraz bekleyin, Porto ile sözleşmesini fesih yoluyla halledeceğiz" bilgisi gelince, Hırvat golcüden net yanıt alamayan Siyah-Beyazlılar'ın yeniden Aboubakar'a yöneldiği öğrenildi.

GEÇEN SEZON PEK OYNAMADI

Aboubakar serbest kalması halinde İstanbul'da yapılacak detaylı sağlık kontrolü sonrası karar verilecek. Kontrollerinde probleme rastlanmaması durumunda Aboubakar ile sözleşme imzalanacak. Geçen sezon Porto formasıyla hepsi sonradan girmek üzere 9 maça çıkan Beşiktaş taraftarının sevgilisi sadece ligin devre arasında 17 gün sakatlık problemi yaşamıştı.

Kartal'ın Aboubakar aşkı depreşti ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Porto Beşiktaş Transfer Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.