Vincent Aboubakar, Beşiktaş-Ankaragücü maçına yetişmedi

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, bugün de takımla antrenmana çıkamadı... Milli takımdan sakat dönen 29 yaşındaki santrfor Ankaragücü maçı kadrosuna dahil edilmeyecek. Teknik heyete oynamak istediğini ileten Aboubakar, riske edilmiyor.

Beşiktaş'ta yarın oynanacak Ankaragücü maçı öncesi hücumda önemli eksikler bulunuyor. Siyah-Beyazlılar'da Vincent Aboubakar, kritik 90 dakikada forma giyemeyecek. Cenk Tosun'un sezonu kapattığı Kartal'da ileri uçta Cyle Larin forma giyecek.

Kamerun Milli Takımı'nın Ruanda ile oynadığı maçta sakatlanan ve İstanbul'a döndükten sonra ligde Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor ve BB Erzurumspor maçlarını kaçıran Aboubakar, bu akşam da takım idmanına katılamadı. Son antrenman öncesi takım doktorları, Aboubakar ve Sergen Yalçın bir toplantı yaparak karar verdi. 29 yaşındaki futbolcu hocasına oynamak istediğini söylese de kalan maçlar düşünülerek riske edilmeyecek.  

Vincent Aboubakar, Beşiktaş-Ankaragücü maçına yetişmedi

Cenk'in sezonu kapatması, Aboubakar'ın da tam olarak iyileşememesiyle birlikte teknik direktör Sergen Yalçın'ın elinde Cyle Larin'den başka sağlam santrfor kalmadı.

Normal kadroda sol kanatta oynayan Larin bu maçta mecburen santrfora geçeceği için kendisinden boşalan yere N'Koudou ve Gökhan Töre arasında tercih yapılacak. Son maçta oyuna girdikten sonra gol de atan Gökhan Töre, sol kanat için en büyük aday durumunda. Ancak Sergen Yalçın son kararını bu akşam 18:00'de yapılacak idmanda verecek.

Bir maçlık cezasını tamamlayan Josef De Souza'nın da onbire dönecek olması Sergen Yalçın'ı rahatlatan bir gelişme durumunda.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş-Ankaragücü maçına yetişmedi ile ilgili etiketler Beşiktaş Vincent Aboubakar Sergen Yalçın Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.