Aboubakar Ankaragücü maçında oynayacak mı?

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ta santrfor sıkıntısı yaşanıyor. Cenk Tosun'u kaybeden Kartal, Aboubakar'ın iyileşmesini bekliyor. Kamerunlu golcünün cuma akşamı oynanacak Ankaragücü maçının kadrosunda olması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un üzücü sakatlığının ardından gözler Vincent Aboubakar'a çevrildi. Kamerun Milli Takımı'ndan sakat dönen ve Kasımpaşa, Alanyaspor, Erzurumspor maçlarını kaçıran 29 yaşındaki santrfor, cuma günü oynanacak Ankaragücü maçında fedakarlık yaparak sahada olmak istediğini belirtti.

Kartal, Süper Lig'in 35. haftasında cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bugün de bireysel koşu çalışması yapan Aboubakar'ın son durumunun yarınki kontrollerin ardından netlik kazanacağı, ancak ilk 11'de oynamasının zor olduğu belirtildi.

Maç kadrosunda yer alması beklenen Kamerunlu futbolcunun fizik gücünün, ilk 11'de başlamaya müsait olmayacağı, ancak 15-20 dakika oynayabileceği sağlık heyeti tarafından teknik heyete bildirildi.

Cenk'in sakatlığı sonrası bir golcüsünü daha kaybetmek istemeyen Sergen Yalçın ise maça ileri uçta Cyle Larin'le başlamayı düşünüyor.

Porto ile 3 sezonda 41 lig maçına çıkan Aboubakar, 19 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta ise sadece 25 maçta bu rakamları neredeyse yakaladı. Kamerunlu forvet, siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de 25 maçta 15 gol ve 5 asistle oynuyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Aboubakar'ın son durumuyla ilgili dün yaptığı açıklamada,  “Bugün dünden daha iyi. İnşallah maça hazır hale gelir. Sonuçta futbolcularımızın sağlığı bizim için çok önemli. Acele etmemek lazım” demişti. 

Aboubakar Ankaragücü maçında oynayacak mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Vincent Aboubakar Sergen Yalçın Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.