Ablasını kaybeden şarkıcı Ceylan Avcı'dan yürek yakan paylaşım

Bir hafta önce ablası Nalan Avcı'yı son yolculuğuna uğurlayan şarkıcı Ceylan Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Avcı, kanser nedeniyle hayatını kaybeden ablasına olan özlemini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Şarkıcı Ceylan Avcı'nın 52 yaşındaki ablası Nalan Avcı, Kurban Bayramı'nın 4. günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Nalan Avcı, Levent Camii’ndeki cenaze törenin ardından Kilyos Mezarlığı’nda defnedilmişti.

Geçtiğimiz yıl babası Ahmet Avcı'yı, 3 yıl önce de yeğeni Nazlıcan'ı kaybetmenin acısını yaşayan şarkıcı Ceylan bu kez de kardeş acısıyla sarsıldı.

Ablasını kaybeden şarkıcı Ceylan Avcı'dan yürek yakan paylaşım

''SENİ ÇOK ÖZLEDİK''

Beyin tümörü nedeniyle kaybettiği ablasına olan özlemini sosyal medya hesabından paylaşan Ceylan Avcı herkesi duygulandırdı. Ablasıyla çekilen bir karesini yayınlayan Ceylan, paylaşımına şu notu düştü:

''Nalanım küstüm size de, şaka yaptım ben geldim de, bağır çağır ama gitme. Seni çok özledik''

Ablasını kaybeden şarkıcı Ceylan Avcı'dan yürek yakan paylaşım - Resim : 2

 

 

Ablasını kaybeden şarkıcı Ceylan Avcı'dan yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Ceylan Avcı Şarkıcı ceylan Nalan Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.