Ablasına yazdığı mesajda veda etti: Doktor, ağaçta kabloyla asılı halde bulundu

Bir pratisyen hekim akşam saatlerinde ablasına veda mesajı yazıp bir konum attı. Ablasının kendisine zarar vereceği endişesiyle polise haber vermesinin ardından atılan konuma giden ekipler, doktoru kabloyla ağaca asılı halde buldu.

Karabük'ün Saranbolu ilçesinde pratisyen hekim Hüseyin Sezgin, akşam saatlerinde evinden çıkıp ablasına veda mesajı ile konum attı.

AĞAÇTA ASILI BULUNDU

Sezgin’in kendisine zarar vereceğini düşünen ablası durumu polis ekiplerine bildirdi. Konuma giden polis ekipleri evli ve iki çocuk sahibi Sezgin’i kabloyla ağaca asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde doktorun hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sezgin’in cenazesiSafranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen doktorun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

 

da534204-76d0-4cfb-8b1c-b19418ff6613

Ablasına yazdığı mesajda veda etti: Doktor, ağaçta kabloyla asılı halde bulundu ile ilgili etiketler Safranbolu İntihar hekim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.