'Ablam' demişti, öldürüp yaktığı ortaya çıktı

Afyonkarahisar'da bir haftadır kendisinden haber alınamayan D.S'nin kısmen yanmış cesedi bulundu. D.S ile son görüşen kişi olan kamyon şoförü A.C. ifadesinde cinayeti itiraf etti.

Afyonkarahisar'da bir kafeteryada çalışan, eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi D.S., 11 Şubat günü gece mesaiden çıktıktan sonra ortadan kayboldu.

Kendisinden haber alamayan yakınlarının başvurusu üzerine polis ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlattı.

"BENİM ABLAM" DEMİŞTİ

Bu arada kayıp kadının kızı ATV'de program yapan Müge Anlı’ya başvurdu. Programda, D.S.'nin gece iş çıkışı konuştuğu A.C. isimli kişiye ulaşıldı. Canlı yayına bağlanan A.C., "D.S. hanım benim ablam. Aramızda abi - kardeş ilişkisinden başka bir şey yok" dedi.

Aramalar sürerken İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün saat 21.30 sıralarında Afyonkarahisar- Çobanlar karayolu üzerinde kadın cesedi olduğu ihbarını aldı. Bölgeye giden ekipler, yol kenarındaki çukurda vücudunun yarısı yanmış kadın cesediyle karşılaştı. Cesedin D.S.'ye ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Gelen ekiplerin incelemesi sonrası D.S.'nin cenazesi morga konuldu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

 Polis ekipleri, kaybolduğu gün D.S.'nin en son kamyon şoförü A.C. ile görüştüğünü belirledi. Polis A.C.'yi gözaltına aldı.

İddialara göre, yıllarca konuştuğu D.S.'ye 'abla' diye hitap eden A.C.'nin şüpheli davranışlarından dolayı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından sorguya çekildiği esnada her şeyi itiraf ettiği öğrenildi.

A.C. emniyetteki ifadesinde D.S. ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. D.S. ayrılmak isteyince aralarında tartışma çıktığını, bu sırada kadını bıçaklayıp öldürdüğünü itiraf etti. A.C., D.S.’nin tanınmaması için cesedini yaktığını belirtti.

A.C.'nin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

'Ablam' demişti, öldürüp yaktığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Müge Anlı Afyonkarahisar cinayet itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.