Abla kardeşin arasına 'Acun' girdi! Şeyma'dan flaş hamle...

Acun Ilıcalı önceki gün sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilk kez bir fotoğrafını paylaştı. Eski eşi Şeyma Subaşı, o fotoğrafı beğenen ablasını takipten çıkararak tepki gösterdi. Açıl ise kız Subaşı'yı takip etmeye devam ediyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir kızının annesi olan Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kendisinden 40 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı.

Ilıcalı ise sosyal medya hesabından sevgilisinin de içinde olduğu bir pozu paylaşarak aşkını ilan etti. Söz konusu fotoğraf ise Şeyma Subaşı ve ablasının arasını açtı.

 ACUN YENİ SEVGİLİSİYLE POZUNU PAYLAŞTI

Koronavirüs salgınından dolayı Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik'te mahsur kalan Acun Ilıcalı, bu süreci kendisinden 30 yaş küçük aşkıyla geçiriyor. Özel hayatını basından uzak tutan Ilıcalı, bir ilki yaparak sevgilisi ve arkadaşlarıyla tekne turu yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı. Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ise Ilıcalı'nın sevgilisi ile olan fotoğrafını beğendi.

 

Abla kardeşin arasına 'Acun' girdi! Şeyma'dan flaş hamle...

ŞEYMA ABLASINI SİLDİ

Şeyma Subaşı ise ablasının fotoğrafı beğenmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Subaşı, Instagram hesabından ablasını takipten çıkardı.

 

Abla kardeşin arasına 'Acun' girdi! Şeyma'dan flaş hamle... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Instagram Sevgili Kübra Açıl Ayça Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.