Abiye Babalar Günü mesajları 2021! Ağabeye Babalar Günü kutlama sözleri

Abiye babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan Babalar Gününde ağabeyimize sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. İşte, ağabeye babalar günü kutlama sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan Babalar Günüdür. Onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek adına bu özel günde abiye söyleyeceğimiz her tatlı babalar günü sözleri ile sevgimizi ifade edebiliriz.

AĞABEYE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Canımdan çok sevdiğim abiciğimin babalar günü kutlu olsun.

Çiçeği burnunda yakışıklı babanın ilk babalar günü kutlu olsun.

Hayat abilerle çok daha güzeldir. Babalar günün kutlu olsun abim.

Abi diye yazılır, kıymetli diye okunur. Babalar günün kutlu olsun kıymetlim.

Duygular var anlatılmayan, sen varsın tarif edilemeyen abi. İlk babalar gününü kutlarım canım abim.

Sen benim hayatıma renk katan, geleceğime yol gösteren abimsin. Canım abim babalar günün kutlu olsun.

Eğer en iyi abiyi seçme şansım olsaydı, yine seni yine seni seçerdim canım abim. Bu özle günün kutlu olsun.

Herkese nasip olmaz senin gibi iyi kalpli bir abi, güven veren, güven kokan can insan. Babalar günün kutlu olsun can insan.

Abi ile kardeş gökkuşağının renkleri gibidir. Ayırt etmesi zordur birbiriyle iç içedirler. Babalar günün kutlu ve mutlu olsun.

Fırtınalı günlerde benim alabora olmamı önledin. Sen benim her zaman sığınacak en güvenli limanım oldun. İyi ki varsın abiciğim.

Abiler başlangıçta oyun eşimiz, daha sonraki yaşamımızda ise en iyi arkadaşımızdır. İlk babalar günün kutlu olsun canım kardeşim.

Abiye Babalar Günü mesajları 2021! Ağabeye Babalar Günü kutlama sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü Abiye babalar günü mesajları ağabeye babalar günü mesajı abiye babalar günü sözleri babalar günü mesajları babalar günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.