Koronavirüs aşısından birkaç saat sonra öldü

ABD'de koronavirüs aşısı olan bir kişi, birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Ülkede büyük bir yankı uyandıran gelişme sonrası aşının güvenilirliği yeniden tartışma konusu oldu.

ABD basınında, California eyaletindeki Sacramento kentinde koronavirüs aşısı olan bir kişinin saatler içinde ölmesini tartışılıyor.

SAATLER İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İsmi açıklanmayan kişinin Aralık ayında Koronavirüs'e yakalandığı belirtilirken Placer County Şerif Ofisi, 21 Ocak’ta aşı olan kişinin saatler içinde yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayla ilgili başka detay verilmedi.

YETKİLİLER: HENÜZ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ DEĞİL

Güvenlik güçleri yaşamını yitiren kişiye hangi aşının verildiğinin bilinmediğini söylerken, “Bu olayı aktif olarak inceleyen birçok lokal, eyalet ve federal kurum bulunmaktadır. Henüz ölüm sebebi ile ilgili net bir bilgimiz yok, soruşturma devam ediyor” açıklamasını yaptı.

CBS’in Sacramento’da yayın yapan ayağı ise, Şerif’in “Otopsi pazartesi günü yapılacak” dediğini aktardı.

ABD'DE KORONAVİRÜS BİLANÇOSU

Koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de bugüne kadar 25 milyondan fazla kişi virüse enfekte oldu, 427 bin kişi ise hayatını kaybetti.

Koronavirüs aşısından birkaç saat sonra öldü

Koronavirüs aşısından birkaç saat sonra öldü ile ilgili etiketler ABD Korona Koronavirüs ölüm aşı aşılama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.