Abdurrahman Dilipak'tan Muharrem İnce'ye namaz daveti

86 yıl sonra cami statüsüne kavuşan Ayasofya'da ilk namaz 24 Temmuz'da kılınacak. Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 'İlk namaza gidecek misiniz?' şeklindeki soruya 'Davet gelirse giderim' diyen CHP'li Muharrem İnce'yi birlikte namaz kılmaya çağırdı.

Danıştay'ın 10 Temmuz'da açıkladığı Ayasofya kararı sonrasında ilk namazın 24 Temmuz Cuma günü yapılacağı açıklanmıştı. 

"Davet gelirse ilk namaza giderim" diye CHP'li Muharrem İnce'ye Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan yanıt geldi.

Twitter hesabından paylaştığı gönderide "Muharrem İnce 'Davet gelirse Ayasofyaya namaza giderim' demiş. Kimden davet bekliyor anlamadım." diyen Dilipak, "Cami Allah'ın evidir ve müezzin Allah adına, herkesi Allah'ın evine onunla buluşmaya davet eder." ifadesini kullandı.

"BU DAVETE BİRLİKTE GİDELİM"

Dilipak, sözlerinin devamında İnce'yi birlikte namaz kılmaya davet ederek, "Abdest alın gelin, elimizi, yüzümüzü, aklımızı ve kalbimizi yıkayıp bu davete birlikte gidelim" dedi.

Abdurrahman Dilipak'tan Muharrem İnce'ye namaz daveti

Abdurrahman Dilipak'tan Muharrem İnce'ye namaz daveti ile ilgili etiketler Muharrem İnce Abdurrahman Dilipak Ayasofya namaz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.