Kolonya kenevirden zararlıymış! Abdurrahman Dilipak bu kez kolonyaya sardı

Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde kullanımı artan kolonyanın, kenevirden daha zararlı olduğunu iddia eden Akit yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

Köşe yazılarında sık sık kenevirinin faydalarından bahseden Abdurrahman Dilipak bu kez koronavirüs salgını sürecinde kullanımı artan kolonyaya değindi. 

"KENEVİR HER EVE, BALKONA LAZIM"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kolonyanın esrardan daha zararlı olduğunu yazıya dökerken Dilipak, "Kenevir bedava, her eve bahçeye, balkona oksijen, bitki hayvan herkes için" ifadelerini kullandı.

Kolonya kenevirden zararlıymış! Abdurrahman Dilipak bu kez kolonyaya sardı

"KOLONYA KENEVİRDEN DAHA ZARARLI"

Dilipak ayrıca, "Tamam oksijen için oksijen makinası lazım. İyi de, kenevir oksijen fabrikası gibi çalışıyor. Ama onun dişisinin tepe yaprağında esrar var. İyi de kardeşim kolonya içince de, kafa yapar, hem de daha zararlı. Bedava, her eve bahçeye, balkona oksijen, bitki hayvan herkes için" diye paylaşımda bulundu.  

Kolonya kenevirden zararlıymış! Abdurrahman Dilipak bu kez kolonyaya sardı ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak kenevir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.