Sağlık Bakanlığı'na da açıktan savaş açtı

Uzun süredir koronavirüs salgınını küçümseyen ve aşı karşıtlığını yaymaya çalışan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Sağlık Bakanlığı'na açıktan savaş açtı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın haziran ayında 20 yaş üstü herkesin aşılanacağını söylemesine karşı çıkan Dilipak, "Bunu asla başaramayacaksınız. Allah korusun. Buna tevessül edenleri hukuk için direneceğim." dedi.

Geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında Sedat Peker'in çektiği videolara değinen ve "Dönün ve bu yanlışı başımıza bela edenlerden hesap sorun." diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef gösteren Abdurrahman Dilipak, şimdi de Sağlık Bakanlığı'na savaş açtı.

20 YAŞ ÜSTÜNÜN AŞILANMASINA KARŞI ÇIKTI

Uzun zamandır koronavirüs pandemisini küçümseyen ve çeşitli komplo teorileri ortaya atan Dilipak, 20 yaş üstünün haziran ayında aşılanacağının müjdesini veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya karşı çıktı.

İlgili haberi Twitter hesabından paylaşan Dilipak, "Bunu asla başaramayacaksınız. Allah korusun. Buna tevessül edenleri hukuk için direneceğim." dedi.

 

"BAKANLIK LOGOSUNU YAKANIZA TAKIP GELİN"

 Dilipak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugünden onları Allaha havale ediyorum. Hasbunallah! "Bakanlık logosu"nu yakanıza takıp gelin. Euzubillahiminessatanizm!"

BAKAN KOCA NE DEDİ?

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, koronavirüs salgınının seyriyle ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile gerçekleştirdiği görüşmeyi yazdı.

Koca, “Türkiye’nin aşı sorunu halloldu, bu iş bitti diyebilir misiniz?” sorusuna “Bu iş bitmiştir. Sorun çözülmüştür” yanıtını verdi. Ahmet Hakan, gelen aşıların ikinci dozunun yedeklenmesi uygulamasına da artık ihtiyaç duyulmayacağını belirtti.

“Haziranda 50 yaş üstü aşılanacak” sözünü de revize eden Bakan Koca, “Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak.” diye konuştu

 

Sağlık Bakanlığı'na da açıktan savaş açtı ile ilgili etiketler Yeni Akit Abdurrahman Dilipak Korona Koronavirüs aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.