Abdurrahman Dilipak oradan oraya savruluyor

Keneviri savunan yazılarıyla dikkat çeken Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dİlipak'ın Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili sözleri dikkat çekti. Sosyal medyada uyuşturucu kullandığı görüntüleri büyük tepki çeken Ayvatoğlu ile ilgili paylaşım yapan Dilipak, olayın üstünün örtülmemesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'de yerli kenevir üretilmesini savunan ve sürekli kenevir reklamı yapan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın Kürşat Ayvatoğlu üzerinden yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Dilipak, sosyal medyada kokain kullandığı görüntülerin ortaya çıkan Ayvatoğlu'nun nasıl bu hale geldiğinin araştırılması gerektiğini savundu.

Uzun süre keneviri savunan Dilipak'ın 'kokain' çıkışı dikkat çekerken, "Hamza Kürşat Ayvatoğlu olayının üstünü örterseniz, kendi çocuklarınızı felakete götüren yolları da görmezden gelmiş olursunuz" dedi.

Abdurrahman Dilipak'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Kimse bu olayın üstünü örtmeye olayı karartmaya kalkmasın. gencin adı Hamza Kürşat Ayvatoğlu. Bu genç Hamza ve Kürşad adı taşıyor. Bu genci kim nasıl bu hale getirdi. Nereden geldi belli, nasıl farkedilmedi. Ailesi arkadaşları araştırmalı.

Hamza Kürşat Ayvatoğlu olayının üstünü örterseniz, kendi çocuklarınızı felakete götüren yolları da görmezden gelmiş olursunuz. Gün gelir o canavar sizi de vuru. Paranın izini sürün ilişkiler ağını çözersiniz. O izi sürerseniz,o yol sizi Şeytanın inine götürür.O yer yakınızda

Hamza Kürşat Ayvatoğlu nu kurtarmak, ilişkiler ağını görmezden gelmek, çok daha büyük felaketlere sebeb olacaktır. Onu kurtarmaya çalışmak, geleceğinizi karartacaktır. Onu kurtarmaya çalışacaklar mafia ve yolsuzluk çetelerinin suç ortağıdır.

Mesele Hamza Kürşat Ayvatoğlu linç etmek değil. Onun nasıl bu yollara savrulduğunu görerek diğer gençleri korumak olmalıdır. Onu kullanan ağababalarına bakın, çevrenizde ve her yerdeler."

Abdurrahman Dilipak oradan oraya savruluyor ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak kenevir kokain Kürşat Ayvatoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.