Abdurrahman Dilipak kimdir? Ne iş yapıyor?

Abdurrahman Dilipak kimdir? Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında bir iddiada bulundu. Dilipak, bugünkü yazısında, insanın hakikat yolculuğundan saptığı yerde fay kırığı oluştuğunu iddia etti.Peki Abdurrahman Dilipak kimdir?

Abdurrahman Dilipak kimdir? Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, depremlerle ilgili "Fay hattı nereden geçer?" başlıklı yazısı gündemde konuşulan konular arasına girdi.Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak,bir iddiada bulundu. Peki Abdurrahman Dilipak kimdir?

ABDURRAHMAN DİLİPAK

Abdurrahman Dilipak 1949 yılında Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Haruniye'de Ali Rıza Bey ve Fatma Pakize Hanım'ın çocuğu olarak doğdu. 1969 yılında Konya İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Güzel Sanatlar Akademisine girmek için resim dersleri alan Dilipak, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arap ve Fars Filolojisi bölümüne girdi. Burada iki sene okumasının ardından İstanbul Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Halkla İlişkiler Yüksek Okulundan 1980 yılında mezun oldu.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, depremlerle ilgili "Fay hattı nereden geçer?" başlıklı yazısı çok konuşulacak bir yazı yazdı.

Deprem gerçeğine farklı bir açıdan bakan Dilipak, emir ve yasaklara karşı gelen, küfür, zulüm, ahlaksızlık ve haddi aşmakta ısrar eden toplumların sonunun ne olduğunu ve olacağını Kur'an'da anlatıldığını belirtti.

"FAY KIRIKLARI HAKİKAT YOLUNDAN SAPILDIĞI İÇİN OLUŞUYOR"

Depremlere yol açan fay kırıklarının 'insanların hakikat yolundan saptığı için' meydana geldiğini iddia eden Dilipak'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"O FAY KIRIĞINDAN KİŞİ CEHENNEM ÇUKURUNA DÜŞER"

"Eğer insan bu hakikat yolculuğundan saparsa, işte asıl o zaman ve o noktada fay kırığı oluşur. O fay kırığından kişi cehennem çukuruna düşer. Dünya başına yıkılır.

Bana kalırsa dünyadaki fay hatlarının dünyevi sebepleri yanında uhrevi sebepleri de vardır. Nasıl insan bedeninde ruh ve beden birbirini tamamlarsa, insanın bu âlemdeki tasarrufları, onun dış bedeni olarak dünyayı da etkiler. Dünyadaki deprem bu anlamda bedenimizin titremesi ya da seğirmesi gibi bir şeydir bir bakıma. Dünyanın dengesini bozar, fıtratına zarar verir, onu sadece madden değil, manen de tahrip ederseniz, arz titrer, gök kusar. Diker olan elinizle yaptığınız başınıza göçer ve yamyassı eder.

"LUT GÖLÜ KIRIĞI, ASLINDA BİR GAY VE LEZBİYEN KIRIĞIDIR"

Mısır deltasından, Gâvur gölüne, Amanoslara yani Gâvur dağına, Ahir dağına kadar uzayan kırık, Lut kavminin helak olduğu o Lut gölü kırığı, aslında bir gay ve lezbiyen kırığıdır, bizim kitaplarımızda. Yasin 15’te “2’si vahiy kâtibi havari 3 mü’minden”den söz eder. Oradan uzaklaşır uzaklaşmaz onları kuvvetli bir ses, bir haykırma yakaladı. Bu sesle yok olup gittiler."

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının tamamı için tıklayınız...

Abdurrahman Dilipak kimdir? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Yeni Akit Abdurrahman Dilipak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.