Abdurrahman Dilipak kenevirden sonra kafayı aşıya taktı

Kenevir kullanımına yönelik açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren yazar Abdurrahman Dilipak, bu kez de aşı karşıtlığına başladı. Diyanet'in aşı konusunda camilerde hutbe okutması durumunda camiyi terk edeceğini söyleyen Dilipak'ın sözleri tepki çekti.

Sık sık kenevir kullanımı ile ilgili çıkışlarıyla gündeme gelen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bu kez de koronavirüs aşısı için söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Dilipak, Yeni Akit YouTube kanalında katıldığı Ülke Gündemi programında Diyanet İşleri Başkanlığını hedef aldı.

Dilipak, programda, “Hutbede aşı olun denirse hemen o anda camiden ayrılırım” ifadelerini kullandı.

Dilipak’ın aşı karşıtı çıkışı ise sosyal medyada tepki çekti.

ELON MUSK'LI AŞI PAYLAŞIMI

Daha sonra Twitter hesabından aşı ile ilgili bir paylaşım yapan Dilipak, TESLA CEO'su Elon Musk'a da göndermede bulundu.  Bursa'da görülen bilinmeyen cisim ile ilgili haberi paylaşan Dilipak, "Eskiden taş yağacak derlerdi, artık bekleyin Starlink yağacak, meteordan çok. Yaşa var ol Elon Musk" ifadesini kullandı. 

Dilipak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Göklerden gelen bu ses sana ne diyor dinle: Aşı ol, evde kal maske tak, sosyal mesafeye dikkat, kolonya kullan ferahlarsın. :)!?"

Abdurrahman Dilipak kenevirden sonra kafayı aşıya taktı

Abdurrahman Dilipak kenevirden sonra kafayı aşıya taktı ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak kenevir aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.