Abdurrahim Boynukalın'dan Sedat Peker açıklaması

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in "Hürriyet baskını" itirafına Abdurrahim Boynukalın'dan açıklama: Sedat Peker’le ne “görüntülü” ne “sesli” hiçbir telefon görüşmem olmamıştır. Varsa kendisi yayınlayabilir.

Hürriyet gazetesi 2015 yılında, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları internet sitesinde farklı kullandığı" iddiasıyla protesto edilmişti. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın da gazete önünde bir açıklama yapmıştı. Daha sonra bir grup Gazete binasına saldırıda bulunmuştu. Suç örgütü lideri Sedat Peker bu saldırıyı kendisinin organize ettiğini itiraf etti.

Peker'in itirafı üzerine Boynukalın Twitter adresinden bir açıklama paylaştı.

Abdurrahim Boynukalın'dan Sedat Peker açıklaması

"Sedat Peker’le ne “görüntülü” ne “sesli” hiçbir telefon görüşmem olmamıştır. Varsa kendisi yayınlayabilir. Bütün telefon kayıtlarım ve telefon sinyallerimin bilgileri eksiksiz mevcuttur. Artık bu hadiseyle ilgili ismimi geçiren bütün yayınlara dava açma hakkımı kullanacağım." ifadelerini kullanan Boynukalın açıklamasına şöyle devam etti;

"BİZE İNANMAMAYI TERCİH EDENLER NE DİYECEKLER?"

O gün “partimiz eylem geleneğinde asla taşlı sopalı eylem olmaz” dediğimizde bize inanmamayı tercih edenler (ana muhalefet partisi lideri buna dahil) bakalım ne diyecekler. Tekrar ediyorum biz o dönemki iftira yayınlarından dolayı o gazete önünde sadece basın açıklaması yaptık.

Abdurrahim Boynukalın'dan Sedat Peker açıklaması - Resim : 2

"PARTİMİZ BÖYLE BİRİNİN SÖYLEDİKLERİYLE AKLANMAZ, KARALANAMAZ"

“Bu adamın söylediklerini doğru mu kabul ediyorsunuz” sorusu günlerden beri kendisinden medet uman muhalefete sorulmalı. Madem her şeyini doğru kabul ediyorsunuz bunu da edecek misiniz? Partimiz böyle birinin söyledikleriyle aklanmaz, karalanamaz. Kaç gündür bunu söylüyoruz.

Abdurrahim Boynukalın'dan Sedat Peker açıklaması ile ilgili etiketler Sedat Peker AK Parti Hürriyet abdurrahim boynukalın
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.