Abdürrahim Albayrak'ın yeni koronavirüs test sonucu belli oldu

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından Abdürrahim Albayrak'tan da güzel haber geldi. Koronavirüs yakalandığı tespit edilen ilk isim Abdürrahim Albayrak olmuştu. 14 gün boyunca hastanede tedavi ve karantina altına alınan Albayrak'ın son testlerinin sonucu de belli oldu.

Galatasaray'da başkan yardımcısı Yusuf Günay ve teknik direktör Fatih Terim'le beraber koronavirüse yakalandığı tespit edilen Abdürrahim Albayrak'tan iyi haber geldi.

Abdürrahim Albayrak'ın yeni koronavirüs test sonucu belli oldu

Albayrak'ın son yapılan corona virüs testi negatif çıktı. Son olarak önceki hafta Abdürrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ın da corona virüsü yendiği açıklanmıştı. 3 kişinin corona virüse yakalandığı Albayrak ailesinde Abdürrahim Albayrak'ın ve oğlundan iyi haber geli-dşç

Geçtiğimiz hafta başarılı geçen tedavi süreçleri sonrasında hastaneden taburcu edilen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim'den bir iyi haber daha geldi. Hem Terim hem de Albayrak'a yapılan yeni COVİD-19 testlerinin negatif çıktığı belirtildi.

İki isimde bu virüsü resmen yenmiş oldu.

Abdürrahim Albayrak'ın yeni koronavirüs test sonucu belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.