Abdürrahim Albayrak müjdeyi verdi!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, takımın İsviçre kampında açıklamalarda bulundu. En az 2 transfer yapacaklarını belirten Albayrak, Ndiaye ve Tarık hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, takımın İsviçre kampında açıklamalarda bulundu. En az 2 transfer yapacaklarını belirten Albayrak, Ndiaye ve Tarık hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kiralama yöntemi ile birlikte UEFA'nın verdiği talimatların içinde kalacağız. Dışına çıkmayayacağız. Muhakkak transfer yapacağız. En az 2 tane daha yapacağız. Her an her şey olabilir"

"Takımdan ayrılmak isteyen olursa hocamızla konuşur ve gider. Yabancı kontenjanımızı boşaltabiliriz. Kaleci transferi de gündemimizde ama yerli almak istiyoruz."

"Trezeguet için formüller arıyoruz. Turgay Ciner, değerli bir arkadaşım, bir ağabeyim... Konuşuyoruz, inşallah onu getireceğiz."

"Altyapıdan kalecilerimiz geliyor. Muhakkak bir tane de yerli kaleci alacağız."

"Tarık Çamdal için ben de kulüp bakıyorum. Geçmiş dönemde böyle bir sözleşme yapılmış. Olan olmuş artık. Tarık'ın hiçbir suçu yok. Kendisiyle böyle bir sözleşme yapılmış. Ama ona bir takım bulup göndereceğiz. Kendisi de oynamak istiyor."

"Ndiaye gitmeden önce bizimle konuştu. Hocamız ona Galatasaray'ı anlattı ama kendisi anlamamış herhalde. Çünkü şu an pişman. Şampiyon takımdan küme düşen takıma gitti. Bu ayrılıklar bazen iyi oluyor, kulübün değerini daha iyi anlıyorlardır."

"Bankalara gidip yalvarmak yerine, kombine alan iş adamlarımıza gidip 2-3 yıl uzatmalarını isteyeceğiz. Ben de kendi locamı uzatacağım, başkan bey de aynı şekilde... Bazı arkadaşlarımız buna başladı, ciddi paralar gelmeye başladı."

Abdürrahim Albayrak müjdeyi verdi! ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak Galatasaray Transfer Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.