Abdurrahim Albayrak film gibi transfer hikayesini anlattı

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Gedson Fernandes'in transferinin film gibi hikayesini anlatarak İrfan Can'ın Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini söyledi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak transfer süreci ile ilgili açıklamalar yaptı. Albayrak, Fenenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can Kahveci'nin Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini ve Başakşehir'e ödeyebilecekleri maksimum miktarı teklif ettiklerini belirtti. Albayrak ayrıca, Gedson Fernandes'in ise film gibi bir transfer hikayesi olduğunu söyledi.

Abdulrahim Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Gedson Fernandes transferini yetiştirmek için hem Türkiye’den hem de İngiltere’den 2 uçak kiraladık. Söz vermişsiniz saatle yarışıyorsunuz insanlar beklentiye sokmuşsunuz. Sis vardı transferi yetiştiremesek vay başımıza gelenlere. İngiltere’de 50 bin pounda uçak tuttuk. Evine de ambulans gönderdik.

Gece 02:00’de başkanı arayıp uçak kiraladığımız için izin aldım. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya da çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok ilgilendi ve uğraştı. Sabah 09:34’te uçağı buradan kaldırdık ve transferin yetişmesi için saat 17:00’ye kadar Londra’ya gidip oyuncuyu alıp getirmesi gerekiyordu. Gerekirse benzin ikmalini havada yapın! Pilotlara 17:00’ye kadar getirirseniz size euro düzeyinde prim vereceğim dedim! Verdim de...Helali hoş olsun.

İngiltere’de sis vardı, uçağı internetten takip ettik. Uçak kalkarken arıza yaptı. Pilotları saat 16:50’de getirdi. Kuş gibi hafifledim, mutlu oldum. Çok stres yaşadım.”

'MOHAMED TRANSFERİ 1 AY SÜRDÜ'

'Mohamed’in transferi bizi en çok zorlayan operasyondu. Tam 1 ay sürdü. Hocamızın çok önceden listesinde olan bir oyuncu idi.4 milyon dolar verip bonservisini alacağız. Satın alma opsiyonu bizde. Saint Etienne araya girdi, Mısır kulübünde 2-3 yönetim değişti. Menajerler devreye girdi. Önce kiralık sonra satış dediler. Sabahlara kadar Fatih hocam, Şükrü Hanedar, bütün arkadaşlarımız çalıştık. 2 gece sabahladık. Uyumaya bilirsiniz ama o stres yeter.'

'İRFAN CAN, GALATASARAY'A GELMEYİ ÇOK İSTEDİ'

'Benim hiçbir oyuncuya kırgınlığım olamaz. İrfan Can, Galatasaray’a gelmeyi çok istedi. Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. Ben de ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim.'

Abdurrahim Albayrak film gibi transfer hikayesini anlattı ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak Galatasaray Transfer Gedson Fernandes Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.