#AbdullahGülCHPyeİHANETTİR etiketi trend oldu!

CHP'nin 24 Haziran seçimi için Abdullah Gül'ü aday göstermek istediğinin ortaya çıkması CHP tabanında büyük bir kırılmaya yol açtı. CHP seçmenleri, sosyal medyada günlerdir 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül aleyhine mesajlar paylaşıyor... Bu çerçevede Twitter'da "abdullahgulchpyeıhanettır" etiketi 'trend'ler listesine girdi... Ayrıca sosyal medyada Gül'ün olası adaylığına tepki gösteren isimlere CHP'li vekiller de katıldı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce dikkat çeken bir açıklama yaptı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylık iddialarını değerlendiren İnce, "Ben ikisinin arasında kalsam Erdoğan'a oy veririm" dedi.

CHP'den Abdullah Gül'ün olası adaylığına tepkiler bununla da sınırlı kalmadı...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ismi Cumhurbaşkanlığı adayı olarak geçen Abdullah Gül için açıklama yaptı.

Gül'ün adaylığıyla ilgili iddialara CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter üzerinden tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"Yeter... Bu kadar spekülasyon canımıza tak etti. Bütün amaç bizim içimizde bir tartışma yaratıp moralimizi düşürmek CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak ta."

#AbdullahGülCHPyeİHANETTİR etiketi trend oldu!

"ADAYIMIZ DEĞİL"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin gündeminde Abdullah Gül gibi bir tartışma yoktur, kendisi adayımız da değildir. CHP’ye yönelik günlerdir algı operasyonu sürdürenlere duyurulur" diye yazdı.

#AbdullahGülCHPyeİHANETTİR etiketi trend oldu! ile ilgili etiketler Abdullah Gül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.