Abdullah Öcalan mektubu! İşte o görüntüler...

Abdullah Öcalan mektubu! Teröristbaşı Abdullah Öcalan,Doç. Dr. Ali Kemal Özcan ile ggörüştü. Özcan, basın açıklaması düzenleyerek Abdullah Öcalan'ın mektubunu okudu.Öcalan, İstanbul seçimleri için çağrıda bulundu. İşte Abdullah Öcalan mektubu...

Abdullah Öcalan mektubu! Doç. Dr. Ali Kemal Özcan,basın açıklaması düzenledi. Özcan gerçekleştirdiği basın açıklamasında teröristbaşı Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmeye ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, teröristbaşı
Öcalan'ın mektubunu okudu.İşte Abdullah Öcalan'ın mektubu...

Abdullah Öcalan mektubu! İşte o görüntüler...

ABDULLAH ÖCALAN’DAN HDP’YE TARAFSIZLIK ÇAĞRISI
Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, Abdullah Öcalan’ın mektubunu okudu. Mektupta şu ifadeleri yer aldı:
“Kamuoyuna duyurum. Son ölüm oruçları ve açılık grevlerinin sona ermesi vesilesiyle kullanmak durumunda kaldığı şahsi inisiyatif konusunda olası gelişmeleri dikkate alarak bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Çözüm sürecine ilişkin daha derinleştirilmiş ve netleşmiş bir tutumdan bahsettim. Mevcut gelişmelerde bu perspektiften baktım.

Abdullah Öcalan mektubu! İşte o görüntüler... - Resim : 2

Çözüm süreci sonrasına damgasını vuran ve Türkiye’nin geleneksel ikilemini aşmaya varan ve kutuplaştırıcı üslubun başka Kürt sorunu olmak üzere tüm toplumsal sorunları ağırlaştırdığı ortaya çıkmış bir sonuçtur. Cumhur ve Millet İttifaklarının bu gerçekliğine karşılık Halkların Demokratik Partisinde ifadesini bulan demokratik ittifak ile bağlantılı demokratik müzakere opsiyonu çözüm odaklı olmayı esas almıştır. Önümüzdeki dönemde gerçek gerek iç toplumsal gerekse bölgesel ve küresel sorunların daha da ağırlaşacağını göz önünde bulundurarak bu üçüncü yol tavrının korunması büyük bir önem ve anlam ifade etmektedir. Bu çerçevede Halkların Demokratik Partisinde vücut bulan demokratik ittifak anlayışı güncel seçim tartışmalarına taraf ve payanda yapılmamalıdır. Demokratik ittifakın önemi ve tarihsel anlamı mevcut ikilemlere kendini angaje etmemesi ve şimdiye kadar olduğu gibi seçimlerdeki tarafsız çizgisinde ısrar etmesidir. Demokratik uzlaşı, özgür siyaset ve evrensel hukuk üçlü sacayağına dayalı çizgi en doğru sonuç üretici bir siyasi platform durumundadır. İlgili bütün çevrelerin bu temelde duyarlı olmaya çağırıyorum.”

Abdullah Öcalan mektubu! İşte o görüntüler... ile ilgili etiketler Abdullah Öcalan terör terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.