Abdullah Gül, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda bir otelde İmamoğlu ve Kaftancıoğlu ile buluştu…

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunun en çok konuşulduğu bir dönemde adı sık sık aday isimler arasında geçen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün geçtiğimiz hafta İstanbul’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile gizlice buluştuğu iddiası siyaset kulislerini dalgalandırdı.

SUPERHABER-ÖZEL

Çok gizli tutulan bu görüşmeye Gül, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu’nun yanısıra CHP’nin etkili milletvekillerinden bazılarının da katıldığı iddia edildi.

Superhaber’e ulaşan bilgilere göre Nişantaşı’ndaki St Regis Otel’inde gerçekleşen bu buluşmanın kamuoyundan gizlenmesi için çok özel çaba sarfedildi.
Ancak gizli buluşma bir şekilde dışarıya sızmış oldu.

CHP içinde Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylıkları günlerdir tartışma konusu yapılırken Cumhur ittifakının tek adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına Abdullah Gül ile çıkılmasını isteyen CHP’lilerin de bulunduğu öteden beri konuşuluyordu.

Bu gizli buluşmaya İmamoğlu ve Kaftancıoğlu ile birlikte katılan diğer CHP’li milletvekillerinin kim olduğu merak ediliyor.

Abdullah Gül, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda bir otelde İmamoğlu ve Kaftancıoğlu ile buluştu… ile ilgili etiketler Abdullah Gül Ekrem İmamoğlu canan kaftanvıoğlu görüşme millet ittifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.