Abdullah Gül bu kez neye "çok hayret etti"?

Türkiye seçim sürecine girdi, partiler saha çalışmalarına başlıyor. 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de daha önce olduğu gibi yine seçim sürecinde kendisini hatırlatmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarını hedef alan söylemlerle gündemdeki yerini aldı.

Karar'dan Mehmet Ocaktan'a konuşan Abdullah Gül ekonomide yaşanan gelişmeler ve siyasi yansımalarına ilişkin mesajlar verdi.

Gül, küresel ekonomik krizin Türkiye'ye etkilerini gözardı ederek, ekonomi politikalarının "rasyonel" zemine oturmadığını savundu.

Eski siyasetçi bu konuda, "Enflasyonla çok kararlı, rasyonel, güçlü bir şekilde mücadele etmek için artık son vakit. Bundan sonra vakit kalmıyor seçime kadar. Yani birinci öncelik bu olması lazım. Enflasyonun ne olduğunu, enflasyonun nasıl büyük bir bela, kötülük, ahlaksızlık, hastalık olduğu ve bir kamu hırsızlığı olduğu gerçekten idrak edilmezse enflasyonla amansızca bir mücadele içerisine girilemez." yorumunu yaptı.

Abdullah Gül bu kez neye "çok hayret etti"?

ATILAN ADIMLARI GÖRMEZDEN GELDİ

Abdullah Gül, ayrıca, bir dönem esprilere konu olan meşhur söylemini ekonomi politikaları konusunda bir kez daha yineledi.

Türkiye'nin yeni ekonomi modelini ve hayat pahalılığı noktasında atılan adımları görmezden gelen Gül, "En çok hayret ettiğim şey enflasyonun bu kadar hafife alınması." diye konuştu.

Abdullah Gül bu kez neye "çok hayret etti"? ile ilgili etiketler Abdullah Gül Erdoğan seçim Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanlığı mehmet ocaktan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.