Abdullah Çiftçi'den şok korona uyarısı

Stratejist Abdullah Çiftçi, katıldığı televizyon programında koronavirüse ilişkin uyarılarda bulundu. Bu kış virüse karşı daha da dikkatli olunmasını isteyen Çiftçi, "Virüs yok demeyin. Kışın daha sarsıcı olabilir’ demiştim. Bu kez çocukları etkileyecek." ifadelerini kullandı.

Stratejist Abdullah Çiftçi, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs ile ilgili katıldığı bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu.

AKSU TV’de konuşan Çiftçi, virüs için kış aylarına dikkat edilmesi uyarısında bulundu. Yeni süreçte çocukların daha fazla risk altında olduğunu vurgulayan çiftçi salgının 2021'in sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

Abdullah Çiftçi şunları söyledi:

"Bu virüse aşı bulunur. Mesele virüsün değiştirilmemesidir. Bu kış, virüsün çocuklarda görülmesi daha yüksek. Ben sürekli olarak ‘Virüs yok demeyin. Kışın daha sarsıcı olabilir’ demiştim. Bu kez çocukları etkileyecek. Bu yüzden eğitim sistemine bir ayar vermek gerek. Birçok ülke online eğitim için Dünya Bankası'ndan kredi aldı. Türkiye de aldı. Ben bunu görünce, tamam dedim. Bu süreç devam edecek. Bu virüs süreci 2021’in sonuna kadar sürer."

Abdullah Çiftçi'den şok korona uyarısı ile ilgili etiketler Abdullah Çiftçi Aksu TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.