Abdullah Çiftçi'den Da Vinci'li korona iddiası!

Ortaya attığı komplo teorileri ile sosyal medyada önemli bir takipçi kitlesi oluşturan Stratejist Abdullah Çiftçi'den komplo teorisinde zirve sayılacak bir iddia geldi. Çiftçi korona virüsünü Da Vinci'nin Şifresi'ne bağladı. Ve arkasında Dünya Hükümeti olduğunu ileri sürdü...

Türk halkı komplo teorilerine büyük ilgi gösteriyor. Hal böyle olunca komplo teorisi üreticileri de boş durmuyor. Üstelik bu sadece Türkiye'ye özgü bir durum da değil. Dünya genelinde her olayı bir komploya bağlama halinde olan önemli bir kitle var.

Dünyanın karşısında çaresiz kaldığı koronavirüs konusunda da durum farklı değil. 

Ortaya atılan garip iddialar, ne alaka dedirten çıkarımlarla insanların kafası karışmış durumda. Virüsle direkt savaş meydanı olan hastanelerde mücadele eden uzmanlar "Bu virüs üretilmiş olamaz" dese de komplo teorisyenleri durmak bilmiyor.

Bunların son örneği stratejist Abdullah Çiftçi'den geldi. Çiftçi koronavirüsü, Da Vinci'nin Şifresi'ne bağladı. Onu da uzun süredir kurulmak istendiğini iddia ettiği Dünya Hükümeti'ne iliştirdi. 

Sosyal medya hesabından "Da VInci Code D-VI_CO (tersten oku)" yazan Çiftçi altına da "Dünya Hükümeti" Universal Bacik Income-UBI ifadelerini ekledi. 

Yani çiftçi Da Vinci Code (Da Vinci'nin Şifresi) kitabı ile COVID'e gönderme yapıldığını ima ediyordu. 

Abdullah Çiftçi'den Da Vinci'li korona iddiası!

Abdullah Çiftçi Kovid-19'un arkasında Dünya Hükümeti olarak tanımladığı oluşumun bulunduğunu uzun süredir iddia etmekteydi. Bu son paylaşımı ile de bu iddiasını başka bir boyuta, komplo teorilerinin zirvesine taşımış oldu. 

Hal böyle olunca da tepkiler gecikmedi. Kimi güldü...

Abdullah Çiftçi'den Da Vinci'li korona iddiası! - Resim : 2

Kimi daha sert tepki gösterdi...

Abdullah Çiftçi'den Da Vinci'li korona iddiası! - Resim : 3

Çiftçi gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını sildi. Yerine ise şu mesajı paylaştı:

"Arkadaşlar düşünmeniz için tweet atıyorum ama çok başka anlaşılıyor mecburen iki kere tweet sildim. Yakında masamıza konulacak/dayatılacak iki kavram var: "Dünya Hükümeti" "Universal Basic Income - UBI" Üzerinde düşünmek gerek..."

Abdullah Çiftçi'den Da Vinci'li korona iddiası! - Resim : 4

Abdullah Çiftçi'den Da Vinci'li korona iddiası! ile ilgili etiketler Koronavirüs Virüs Abdullah Çiftçi da vinci da vinci code da vinci'nin şifresi dünya hükümeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.