Abdullah Avcı'dan Sörloth müjdesi! Başkana bildirdi...

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, eski golcüsü Sörloth ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik direktör, yıldız oyuncu hakkında "Sörloth'u istemez miyim, devre arasında başkanla sohbet ederken 'oynamıyor gelsin takımına yardımcı olsun' demiştim." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'dan Sörloth müjdesi! Yıldız futbolcuyu kadroda görmek istediğini başkana bildirdi.

Süper Lig'i 4. sırada bitiren Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, eski futbolcusu Sörloth ile iligili açıklamalarda bulundu. Sörloth'u takımda tekrar görmek istediğini belirten teknik direktör "Sörloth'u istemez miyim, devre arasında başkanla sohbet ederken 'oynamıyor gelsin takımına yardımcı olsun' demiştim. Buradan çıkmış, buraya önemli katkılar sağlamış, keşke olsa. O sürece bakacağız. Trondsen çalışıyor. Dün kadrodaydı. Bir yandan çekindim tekrar başa dönmeyelim diye çünkü bu süreci çalışarak geçirecekler. İlk defa dün koltukta oturdu. Şu anda hiçbir şey bilmiyorum. Bir kalitesi var. Cebimizde inşallah iyi bir joker çıkacak diye bekliyorum" ifadelerini kullandı.

SÖRLOTH TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR MU?

Abdullah Avcı'nın Sörloth ile ilgili açıklamalarının ardından akıllara yıldız futbolcunun geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklama geldi. Leipzig forması giyen Sörloth, Trabzonspor'da forma giydiği dönemle alakalı "Türk futbolundan Alman futboluna geçmek kariyerim adına büyük bir hamleydi. Türkiye'de sahaya çıkıyordum ve bana verilen tek taktik 'Gol at' oluyordu. Bu kadar, daha fazlası yok..." ifadelerini kullanmıştı. Yıldız futbolcunun bu cümleleri Türkiye'de futbol oynamak istemediği şeklinde yorumlandı. Henüz Sörloth tarafından transferle ilgili yapılan bir açıklama bulunmamaktadır.

 

Abdullah Avcı'dan Sörloth müjdesi! Başkana bildirdi... ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Süper Lig Sörloth
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.