Abdullah Avcı'dan kariyer rekoru

Trabzonspor'la iç sahada 32 Süper Lig maçını kaybetmeyen Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerinin en uzun serisini yakaladı.

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısındaki 2-0'lık galibiyetiyle evindeki yenilmezliğini 32 karşılaşmaya çıkarıp seriye devam ederken, bu Abdullah Avcı adına da rekor oldu. Bordo-mavililer en son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 mağlup olmuş, sonrasında 656 gün taraftarına hüsran yaşatmamıştı.

Avcı ile 20 galibiyet alan takım, 12 mücadelede de rakiplerine boyun eğmedi. Sabah'ta yer alan habere göre; 59 yaşındaki teknik adam İstanbul'un 3 büyüğüne de kolay kolay yenilmiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile toplam 13 maç oynarken 5 galibiyet, 6 beraberlik, 2 yenilgi yaşadı. Bu sezon Galatasaray ile 0-0, Beşiktaş'la 2-2 berabere kalan Avcı'nın takımı Fenerbahçe'yi devirmeyi başardı.

Abdullah Avcı'dan kariyer rekoru ile ilgili etiketler Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.