Abdullah Avcı'dan iki isimle özel görüşme!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile özel bir görüşme gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'da, Lille'den kiralık olarak transfer edilen Yusuf Yazıcı ile takımın önemli ismi Abdülkadir Ömür sezona kötü başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, iki isimle ilgili bir plan yaptı.

AVCI'NIN ELİ ZAYIFLADI

Trabzonspor'da iki futbolcu da beklentilerin çok uzağında bir performans sergiliyor. Sabah'ta yer alan habere göre; bu da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın elini bir hayli zora sokuyor. Deneyimli teknik adam, Yusuf ve Abdülkadir Ömür'ün kalitelerine güvenmiş ve 8+3 kuralında onlardan faydalanmayı düşünmüştü. Ancak; iki oyuncu da bir türlü performanslarını yukarı çekemediler.

İKİ İSİMLE ÖZEL GÖRÜŞME

Teknik Direktör Abdullah Avcı, iki öğrencisi ile özel olarak görüşecek. Beklentilerini net şekilde aktaracak. Usta hoca, iki yıldız oyuncusunun bir an önce toparlanmasını istiyor.

Abdullah Avcı'dan iki isimle özel görüşme! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.