Abdullah Avcı'dan derbi formülü!

Süper Lig'de 15. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile mücadele edecek olan Trabzonspor'da derbi planı gerçekleşti. Abdullah Avcı, sarı-kırmızılı ekip karşısında "Bizim için tek ihtimal var. O da kazanmak" ifadelerini kullanarak sözlerine devam etti.

6 lig maçında aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlikle Trabzonspor’a 14 puan kazandıran teknik direktör Abdullah Avcı, ilk derbisine bugün çıkacak. Rize ve Hatay karşısında elde edilen 3’er puanlarla özgüveni artan oyuncularını hafta içinde müthiş motive eden tecrübeli hoca, zafere kilitlendi.

Takımla yaptığı toplantılarda bu maçın büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Avcı’nın, “Sonuç alarak ilerliyoruz ve her galibiyette eşik atlıyoruz. Derbi galibiyeti ise bize çok daha büyük eşik atlatır. Bizim için tek ihtimal var. O da kazanmak. Trabzonspor her zaman kazanmak için sahaya çıkar. Bunu unutmayın” dediği öğrenildi. Herkesten ekstra sorumluluk almasını ve fedakârlık yapmasını isteyen tecrübeli taktisyen, maç boyunca yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

TRABZONSPOR İLE İLK DERBİSİNE ÇIKACAK

Galatasaray’ın artılarını ve eksilerini oyuncularına ezberleten Abdullah hoca, Trabzonspor’un başındaki ilk derbisini kazanarak camia ile taraftarın da tekrar kenetlenmesini hedefliyor. Fırtına, bu akşam galip gelmesi durumunda puanını 23’e çıkartacak ve lider Alanyaspor ile farkı 4’e indirecek.

DERBİ PLANI

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray’ı en ince ayrıntısına kadar ekibiyle analiz eden Abdullah Avcı, özellikle iki konunun üstünde duruyor. Maçın belli bölümlerinde Sarı-Kırmızılı ekibin stoperlerine ve orta sahadaki Taylan’a baskı isteyen Trabzonspor’un deneyimli hocası, duran toplara da büyük önem veriyor. Vitor Hugo, Edgar, Djaniny gibi hava hakimiyeti yüksek isimleri özel hazırlayan Avcı, hem savunmada hem de hücumda hava toplarının mutlaka kendilerinde olması gerektiğini söyledi. Nitekim son Hatayspor maçında Baker’ın kornerinde Vitor Hugo’nun kafasıyla galibiyet gelmişti.

 

Abdullah Avcı'dan derbi formülü! ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Derbi Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.