Abdullah Avcı'dan anlamlı hareket! Çocukların yanında oldu

Abdullah Avcı, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde çocukları yalnız bırakmadı. Ortahisar ilçesinde bulunan Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek anlamlı güne bir anlam daha katmış oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, down sendromlu ve otizmli çocukları ziyaret etti. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde çocukları sevindirdi.

Abdullah Avcı, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Ortahisar ilçesinde bulunan Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek down sendromlu ve otizmli çocukları yalnız bırakmadı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer verdiği açıklamaya göre tecrübeli teknik adam ziyarette, okuldaki down sendromlu ve otizmli çocuklara Trabzonspor forması hediye etti.

Down sendromlu çocukların kendisine özel hazırladıkları hediyeleri de kabul eden Avcı, "Burada olduğum için çok mutluyum. Karşılamanız ve hediyeleriniz çok güzeldi. Hepinize sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'dan anlamlı hareket! Çocukların yanında oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı 21 mart down sendromu farkındalık günü'
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.