Abdullah Avcı: Oyuncuya para veriyoruz, sakatlanma riskiyle sahaya atıyoruz

Yeni Malatya Stadı'nın bozuk zemini Abdullah Avcı'yı sinirlendirdi... Bordo-Mavililer'in başarılı teknik direktörü "Bu oyun pas oyunu ve düzgün zeminde oynanan bir oyun. Devlet stat yapıyor, yayıncı kuruluş para veriyor ama zeminler bozuk. Oyuncuya para veriyoruz, sakatlanma riskiyle sahaya atıyoruz. Bunu geliştiremeyiz böyle, bir standardı olması lazım. Avrupa nasıl yapıyor?" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yeni Malatya Stadı'nın zeminini görünce şoke oldu... Pas oyunu oynayan Bordo-Mavililer'in bozuk zeminde oyun planını değiştirmesi gerekti. Maç öncesi beIN Sports flaş röportajından durumdan şikayetçi olan Avcı, "Bu oyun pas oyunu ve düzgün zeminde oynanan bir oyun. Devlet stat yapıyor, yayıncı kuruluş para veriyor ama zeminler bozuk. Oyuncuya para veriyoruz, sakatlanma riskiyle sahaya atıyoruz. Bunu geliştiremeyiz böyle, bir standardı olması lazım. Avrupa nasıl yapıyor?" diye sordu.

Son 7 maçın 6'sını kazanan ve hiç kaybetmeyen Trabzonspor, zorlu deplasmanda sadece rakiple değil, sahanın bozuk zeminiyle de mücadele edecek. Maç öncesi zemine bakmak için sahaya çıkan Bordo-Mavili futbolcular, haftalardır düzeltilmeyen çimlerden rahatsız oldu. Sakatlanma riski barındıran zemin nedeniyle tepkisini dile getiren Avcı, şunları söyledi:

"Şimdi ben zemine göre plan yapıyorum. Bugün bu oyuna ve bu sahaya karşı oyuncu tercihi yapıyorum. Hüseyin Türkmen bugün rakibimize ve bu sahaya karşı daha doğru duruyordu. O yüzden onu oynatıyorum. Bunu sadece Malatya'ya değil, tüm lige söylüyorum. Malatyaspor üzerine alınmasın. Sadece burası için söylemiyorum. Artık lütfen gerekenleri yapsınlar. Bütün statlar için söylüyorum. Marka değeri için söylüyorum. Senelerdir bunu konuşuyoruz. Basit şeyler ve Avrupa'da uygulanıyor. Bu oyun pas oyunu, bunun için düzgün zeminler gerekiyor. Bütün statlarda zeminler kötü. Biz oyunculara para veriyoruz ama oyuncular kötü zeminde sakatlanma riski altında. Bunun artık bir standardı olsun." 

Abdullah Avcı: Oyuncuya para veriyoruz, sakatlanma riskiyle sahaya atıyoruz ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.