Abdullah Avcı: Forvet transferi için çalışmalarımız sürüyor

Abdullah Avcı'dan Antalyaspor maçı değerlendirmesi ve transfer açıklaması... "Oyuncu kalitesini yükseltmek için transferde en doğru neyse o olacak. En iyisini bulmaya uğraşıyoruz. Trabzonspor hedefe giderken oyuncu kalitesini de yükseltmeli. Ön tarafta alternatifleri çoğaltmamız gerekiyor. Trabzonspor'a ve bütçemize uygun isimler için çalışıyoruz."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, rakibin erken 10 kişi kalmasının oyun planlarını bozduğunu söyledi. beIN Sports flaş röportajında konuşan Avcı, şunları söyledi:

"Rakibin burada Hatayspor'a (0-6) farklı yenildikten sonra oyun yapısının değiştiğini biliyorduk. Öngördüğümüz senaryo tamamen sahadaydı. Bu oyuna karşı çalışmıştık. 11'e 11'de her şey istediğimiz gibiydi. Rakip 10 kişi kalınca daha defansif bir anlayışa döndü. Bu tür oyunları açabilmek için golü bulmanız gerekiyor. Erken bulabilirdik. Penaltıyı kaçırınca rakibin direnci arttı. Set oyununda rakibi nasıl çözeceğiz, kaliteyi nasıl arttıracağız, bunlara çalışacağız. Bu oyunlarda problemi çözmek çok önemlidir. Giderek daha da gelişeceğiz. Takım kalitesini yukarı çekmemiz, bölgelerdeki rekabeti arttırmamız bunun için çok önemli. Bugün yenilebilirdik de... Oyuncu kalitesini yükseltmek için transferde en doğru neyse o olacak. En iyisini bulmaya uğraşıyoruz. Trabzonspor hedefe giderken oyuncu kalitesini de yükseltmeli. Ön tarafta alternatifleri çoğaltmamız gerekiyor. Trabzonspor'a ve bütçemize uygun isimler için çalışıyoruz. Berat (Erdoğan) bize katıldı, ön taraf için de çalışmalar var."

Abdullah Avcı: Forvet transferi için çalışmalarımız sürüyor

YANAL: DAHA İYİ OLACAĞIZ

6-0'lık Hatayspor hezimetinden sonra 4 maçlık yenilmelik serisi yakalayan ve bu süreçte 8 puan toplayan Antalyaspor'da ise teknik direktör Ersun Yanal, eksiklerden yakındı ve 2. yarıda daha iyi bir Antalyaspor izleteceklerini söyledi: "Genel plan rakibe biraz topu vermekti, 10 kişi kalınca bu topu tamamen teslim etmeye dönüştü. Şu anda 7 oyuncumuz yok. Kariyer yapabilecek genç oyuncularımız var. Tecrübeli, kaliteli oyuncularımız var. Daha önümüzde çok maç var, 2. yarıda daha iyi olacağız. Farklı bir Antalyaspor olarak devam edeceğiz. Hatayspor maçındaki kırılma dışında alınan sonuçlar normal. Hamle şansımız arttığında daha iyi bir Antalyaspor izleyeceğimiz kesin."

Abdullah Avcı: Forvet transferi için çalışmalarımız sürüyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Antalyaspor Abdullah Avcı Ersun Yanal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.