Abdullah Avcı: Oyuncu grubuna maçtan önce 4 gün izin verdim

Abdullah Avcı: "Her seferin de bir tık üstüne koyuyoruz. Ne puana, ne sıralamaya bakıyoruz. Bir sonraki haftaya nasıl hazırlanırız, ona bakıyorum ben. Oyuncularıma maçtan önce 4 gün izin verdim. Bir daha Mart ayına kadar ara yok. Mutluyuz, keyfimiz yerinde, burası bir aile, herkes doğru hareket ediyor. Gelişiyoruz."

TrabzonsporGöztepe’yi tek golle geçerek teknik direktör Abdullah Avcı, dönemindeki 4'üncü 1-0'lık galibiyetini elde etti. Zirve takibini 5 puan geriden sürdüren Bordo-Mavililer'in tecrübeli çalıştırıcısı, "3 gün önce maç oynadık rakip oynamadı. Topa sahip olmalıydık Maçın başından sonuna kadar oyunun içindeydik. Maçı koparabilirdik ama böyle oyuna sahip olmak da önemliydi" dedi.

Avcı, şunları söyledi: “Bugün her seferin de bir tık üstüne koyuyoruz. N e puana, ne sıralamaya bakıyoruz. Bir sonraki haftaya nasıl hazırlanırız, ona bakıyorum ben. 3 gün önce maç oynadık rakip oynamadı. Topa sahip olmalıydık Maçın başından sonuna kadar oyunun içindeydik. Maçı koparabilirdik ama böyle oyuna sahip olmak da önemliydi. Taraftar desteği olsaydı maç erken de kopabilirdi. Takımda bir aile ortamı var. Bu maç bitti izin yapacaklar. Oyuncularıma maçtan önce 4 gün izin verdim. Bir daha Mart ayına kadar ara yok. Mutluyuz, keyfimiz yerinde, burası bir aile, herkes doğru hareket ediyor. Takım olmak beraber olmayı gerektiriyor. Vitor’un çalıştığı savunmayı Hosseini de çalışıyor. Gelişiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum." 

Abdullah Avcı: Oyuncu grubuna maçtan önce 4 gün izin verdim

Gol sayısını 5'e yükselten Caleb Ekuban ise şunları söyledi: "Daha iyi oynadığım maçlar vardı. Bugün gol atabildim. Önemli olan kazanmaktı. Amacımız her maç daha iyisini yapabilmek. Tanrıya şükür ki her şey iyi gidiyor. Takım arkadaşlarımı tanıdığınızda onları iyi hissedebildiğiniz zaman sahada nerede olacağınızı biliyorsunuz."

 

Abdullah Avcı: Oyuncu grubuna maçtan önce 4 gün izin verdim ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Göztepe Caleb Ekuban
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.